2015-01-20 08:14:09• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - A délután minden percét élvezni fogja

Napi horoszkóp január 20-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A Hold együtt áll a Nappal a Vízöntő jegyében, ami leginkább a pihenésnek kedvezne. A legjobb lenne, ha délutánra valami közös programot szervezne az egyik barátjával, este viszont már csendre van szüksége.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A Nap együtt áll a Holddal a Vízöntő jegyében, ami fokozza a vállalkozó kedvét. Több időt szeretne a szabad levegőn tölteni, és ebben semmi sem fogja megakadályozni! A délutáni órák alkalmasak lesznek arra, hogy sportoljon – este viszont pihenjen sokat!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ezt a napot önnek szervezték a csillagok: a Merkúr együtt áll a Vénusszal, ma minden jobbnak tűnik, szebb a világ, és barátságosabbak az emberek. Ma minden nyugalmat áraszt. Csodaszép órák következnek, az estét kedvesével tudná a legkellemesebben eltölteni.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A Hold már a Vízöntő jegyébe ért. A nap legerősebb időszaka a délután lesz, amikor a Hold és a Szaturnusz jó fényszögben találkoznak, szinte átölelik egymást. Kora estére viszont kritikussá válik a helyzet, ami a kapcsolatát érintő zavarokra utal. Mindenképpen vegye ezt figyelembe, amikor a kedvesével találkozik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Érdekesnek ígérkezik a napja, kellemes hírek érkeznek külföldről, vagy a párja rokonságától, de ha ön már nagyszülő, akkor az unokájával is találkozhat. A Vénusz megengedi, hogy nyugodtan, lassan végezhesse a munkáját, és készülhet a nagyszerű időszakra, ami ez után jön.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Milyen szerencséje van! A Merkúr elvált a Vénusztól, így most nyugodtan pihenhet, akár ebéd után is ledőlhetne egy órácskára – de vigyázzon, az éjszakát ne tegye nappallá!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Három bolygó is található a Vízöntő jegyében, ez háromszoros energiát jelez erre a napra. A testi energia áttevődik a lelkiekre és a szellemiekre is. A délutánt az Uránusz uralja: egyszerre lesz nyugtalanító és szórakoztató. Este kellemes találkozásokban lehet része.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Remélhetőleg a reggelijét társaságban fogyasztotta el, utána azonban jobban teszi, ha egyedül lát munkához, az Uránusz rossz fényszöge ugyanis fokozza a veszekedés veszélyét. A délután minden percét élvezni fogja, a sors most igazán kegyes önhöz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma élvezheti az életet, és megengedheti magának, hogy ne tegyen semmit. A Szaturnusz és a Vénusz fényszögkapcsolatban állnak, ennek hatására nagyon közel érezheti magát valakihez. A meghittség és védettség szép érzése vár önre.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Nehéz nap áll ön előtt, mert a Hold a Vízöntő jegyében kellemetlen fényszögben áll az Uránusszal, ami rendkívül indulatossá teszi. Könnyebben túleshet a mai napon, ha keres egy nyugodt „szigetet”, gyertyafény és zene mellett relaxál egy kicsit.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A Hold belép a Vízöntő jegyébe, és ez ragyogó pozíció. Este üljön össze a barátaival, így szabadulhat meg legkönnyebben a stressztől.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A Neptunusz kifejezetten jó érzéseket ébreszt önben. Nagyon kitartó lesz, így még a legrosszabb helyzetből is kirángathatja saját magát. Arra ügyeljen csupán, nehogy a céljai megszállottjává váljon.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: